Forskel mellem versioner af "SØAM - Stenløse-Ølstykke Atletik og Motion"

Fra Egedal Leksikon
Skift til: Navigation, Søgning
(Oprettede siden med 'Stenløse-Ølstykke Atletik og Motion (SØAM) er en motionsforening, som dyrker motionsløb samt lidt atletik og Zumba-Fitness i Egedal kommune. SØAM er etableret på en s...')

Versionen fra 14. nov 2018, 14:19

Stenløse-Ølstykke Atletik og Motion (SØAM) er en motionsforening, som dyrker motionsløb samt lidt atletik og Zumba-Fitness i Egedal kommune.

SØAM er etableret på en stiftende generalforsamling den 14. februar 1980 Klubben holder til på 'Skyhøj', som egentlig er den nedlagte Jørlunde Skole på hovedvej 6 mellem Ølstykke og Slangerup. Den ene bygning er klublokale og den deles med Orienteringsklubben: Kildeholm Orienterings Klub (KOK). Klubben er medlem af og undergivet lovene fra: Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger (DGI), DGI Nordsjælland, og Dansk Atletik Forbund (DAF) under Danmarks Idræts Forbund (DIF).

SØAM startede som en Atletikklub for børn og unge, men udviklede sig hurtigt til også at blive en forening for voksne. Baggrunden for klubbens opstart var, at kommunen havde fået etableret en kunststofløbebane, som stod ubrugt hen. Atletikbanen eksisterer endnu og bruges flittigt af atletik-afdelingen og til intervaltræning.

Der er i dag (2017) ca. 300 medlemmer, der dækker løb for motionister og løbere med ambitioner samt Zumba-Fitness. Der løbes 3 gange om ugen fra klubhuset "Skyhøj" og 2 gange om ugen fra klublokalet ved Stenløse Hallen.

SØAM fejrede sin 37 års fødselsdag med stort lagkagebord 18.februar 2017. Daværende borgmester Willy Eliasen, Erhard Filtenborg og omkring 70-80 medlemmer var til stede ved fødselsdagsfesten.


Tonny Poulsen November 2018


Kilder og Litteratur

www.soam.dk

Egedal nyt d. 22/2 2017