Vores Egedal

Fra Egedal Leksikon
Version fra 16. jan 2017, 09:33 af Egedal Arkiv (diskussion | bidrag)

(forskel) ←Ældre version | se nuværende version (forskel) | Nyere version→ (forskel)
Skift til: Navigation, Søgning

Vores Egedal er en hjemmeside hvor, man på ét sted skal kan finde alt, hvad man har brug for at vide om mulighederne i Egedal. Det skal være nemt at få et overblik over alle de aktiviteter, foreninger, begivenheder og lokaliteter, der findes i området.

Siden bestyres af Pernille Bloch Madsen, der bor i Ølstykke med sin mand og to drenge. Hun har drevet hjemmesiden og Facebooksiden siden juni 2013, og brænder for at skrive positive historier om lokalområdet, og fortælle om alt det liv og de aktiviteter, vi har her i Vores Egedal.

Pernille Bloch Madsen har et godt og tæt samarbejde med en masse foreninger og klubber, som sender hende tips om, hvad der rører sig hos dem – og hun skriver også om kommunens mange tilbud til borgerne.

Vores Egedal er et sted, hvor man finder inspiration til, hvad man kan lave, oplysninger om klub- og foreningslivet, inspiration til ture, læse om de gode, lokale virksomheder og kommunens tilbud – og hvor man selv har mulighed for at skrive indhold til siden.Kilder og Litteratur

Vores EgedalForfatter: Charlotte Haubye

Dato: 2-1-2017