Boesagerskolen

Fra Egedal Leksikon
Skift til: Navigation, Søgning

Boesagerskolen blev opført i 1972. I dag stilles helt andre krav til undervisning og skolens indretning, og Boesagerskolen har siden 2004 fået bygget og renoveret, så de indvendige fysiske rammer er tidssvarende. Boesagerskolen fremstår nu som en stor, moderne skole.


Ombygning

I 2005 fik skolen lavet af helhedplan for de fysiske rammer, i samarbejde med arkitektfirmaet Mangor og Nagel. Der er et behov for pc'ere og netadgang i udstrakt grad, fordi it skal indgå naturligt i alle fag. Et øget elevtal, flere medarbejdere samt krav og forventninger til undervisningen, betyder et behov for udvidelser og ændringer af både klasselokaler og medarbejderfaciliteter. Skolens nye samlingsrum kaldes Skolens Hjerte, et stort fælles lokale, som gør det muligt at samles, have foredrag, spille teater og afholde skriftlige afgangsprøver. Sommeren 2009 er Boesagerskolen efter til- og ombygninger ca. 15500 kvadratmeter. De sidste tilbygninger, en klassefløj med 4 lokaler, forventes at stå klar til indflytning august 2009. Oktober 2009 blev der holdt officiel indvielse af skolens nye lokaler.


Klassetrin og spor

Boesagerskolen er en 3-sporet skole med 4 spor på enkelte årgange. Skolen har elever fra børnehaveklasse til og med 9. klasse. Udover de 5 specialklasser på 4 spor huser Boesagerskolen også kommunens modtagerklasse, samt en læseklasse på 8. årgang. Der er 648 elever og ca. 100 medarbejdere.


Planen

Set oppefra har Boesagerskolen i mange år lignet et stort E. I løbet af en længere byggeperiode har dette ændret sig, og ligheden er nu nærmere et digitalt 8-tal.

Boesagerskolen

Link

http://www.boesagerskolen.dk/


Oprindelige forfatter: Lene Olesen Bro

02-12-2009