Skabelon:Retningslinjer og Forbehold

Fra Egedal Leksikon
Skift til: Navigation, Søgning

Egedal Leksikon bygger på Wikipedia-formatet. Det betyder, at enhver kan bidrage med artikler og billeder samt tilføje og rette i de artikler, der er åbne for rettelser. Det er, med andre ord, et brugerdrevet leksikon.

Med den mulighed for at være en del af leksikonet følger dog også et ansvar og vi opfordrer alle forfattere til at følge vores retningslinjer og læse vores forbehold.

Retningslinjer

Følgende accepteres ikke:

  • propaganda og annoncering,
  • vandalisme af andre artikler,
  • spam af andre forfattere, eller
  • anden aggressiv adfærd.

Vi opfordrer alle brugere til at holde en god tone og respektere værker af andre forfattere.

Samtidig opfordrer vi alle til at tilgå artikelskrivningen objektivt og med respekt for fortiden og de personer, der muligvis kan blive personligt påvirket af den skrevne artikel.

Forbehold

Redaktionen for Egedal Leksikon forbeholder sig retten til at ændre, redigere og slette artikler, der, ud fra redaktionens synspunkt, ikke overholder ovenstående retningslinjer. Ligeledes forbeholdes retten til at omdøbe artikler, tilføje eller slette billeder i artikler, hvis det anses for nødvendigt.

Redaktionen forbeholder sig også retten til at udelukke forfattere, der, ud fra redaktionens synspunkt, overtræder retningslinjerne.

Redaktionen vil løbende gennemse artikler, men påtager sig ikke ansvaret for rigtigheden af artikler offentliggjort på Egedal Leksikon.

Behandling af personlige oplysninger

Hvis du har spørgsmål ang. behandlingen af dine personlige oplysninger, henviser vi til Mediawikis reglementer her.Tilbage til Hjælp