Hjælp:Skriv en artikel

Fra Egedal Leksikon
Skift til: Navigation, Søgning

OBS: Husk altid at gemme din artikel, hvis du går fra dit arbejde eller laver noget andet. Du vil automatisk blive logget ud efter ca. 1 time.

Hvordan skriver man en artikel?

Når du har oprettet en artikel i leksikonet, er det næste skridt at tilføje selve artikelteksten i tekstboksen.

Når man skriver en artikel i Egedal Leksikon, er det ikke helt som når man skriver i et tekstbehandlingsprogram som Word. Et linjeskift skal fx laves ved at trykke to gange på Enter frem for én gang og et indryk laves med et kolon. Vi har samlet en lille guide, der kan hjælpe dig med det mest nødvendige, under Formatering af artikel og du kan over dit tekstfelt finde hjælp til at formatere.

Udgiv din artikel

Når hele teksten er skrevet ind i tekstboksen, gemmes og udgives artiklen ved at trykke på knappen Gem side nederst på siden.

Før du gemmer din tekst har du mulighed for at se, hvordan din artikel vil se ud, når den bliver gemt. Det gør du ved at trykke på Forhåndsvisning over dit tekstfelt. Øverst på siden vil du nu kunne se, hvordan din tekst kommer til at se ud. Når man bruger denne funktion, er det vigtigt at huske, at teksten ikke samtidig gemmes. Så husk altid, at trykke på knappen Gem side.

Hvis du vil være helt sikker på, at det du skriver ikke udgives, før du er klar, kan du skrive teksten i et almindeligt tekstbehandlingsprogram som fx Word og derefter kopiere det ind i artiklens tekstboks. Du skal bare være opmærksom på, at formateringer som fed, kursiv og understreget skrift, afsnit og lignende ikke følger med i kopieringen. Sådanne formateringer kan først laves, når teksten er overført til leksikonets tekstboks.

Vil du også tilføje et billede til din artikel?

Se hvordan du gør under Tilføj et billede.Tilbage til Hjælp