Inger Heinemann

Fra Egedal Leksikon
Skift til: Navigation, Søgning

Inger Heinemann var kulturmedarbejder i Stenløse Kommune og ansvarlig for de årlige prisuddelinger. Hun var også kontaktperson på kultur- og fritidsområdet og koordinator af diverse kulturelle arrangementer, blandt andet en H.C. Andersen festival i 2005 og projektet En dans på roser - dans og drama for unge, i 2006-07.

Nu er Inger Heinemann kulturkonsulent i Egedal Kommune, hvor hun fortsat tager sig af projektudvikling og arrangementer, fundraising og kontakt til medier og erhvervsliv.


Inger Heinemann blev i januar 2008 den første modtager af kommunens nye initiativpris. Prisen skal uddeles en gang om året til medarbejdere, der har taget initiativ til aktiviteter, der kan fremme en god virksomhedskultur og det sociale samvær blandt medarbejderne.

Inger fik prisen, fordi hun tidligt i 2007 tog initiativ til at starte et kunstudvalg, som alle medarbejdere kan blive medlem af. Kunstudvalget har til formål at udstille kunst på kommunens arbejdspladser og indkøbe kunst, der senere udloddes til medlemmerne.


Oprindelig forfatter: Lene Olesen Bro

30-07-2004