Forskel mellem versioner af "Skabelon:Hjælp"

Fra Egedal Leksikon
Skift til: Navigation, Søgning
 
Linje 12: Linje 12:
 
Du kan:
 
Du kan:
  
# skrive direkte i leksikonet. Vi har prøvet at lave en udførlig guide til nybegyndere, som du kan se til højre. Hvis der er spørgsmål, du ikke kan finde svar på her, kan du med fordel søge hjælp i [http://da.wikipedia.org/wiki/Hj%C3%A6lp:Redigering Wikipedia – Den frie encyklopædi]. Du kan også [[Skabelon:Kontakt|kontakte redaktionen]], hvis du vil have hjælp til at formatere din artikel.
+
# skrive direkte i leksikonet. Hvis der er spørgsmål, du ikke kan finde svar på i vejledningen til højre, kan du med fordel søge hjælp i [http://da.wikipedia.org/wiki/Hj%C3%A6lp:Redigering Wikipedia – Den frie encyklopædi]. Du kan også [[Skabelon:Kontakt|kontakte redaktionen]], hvis du vil have hjælp til at formatere din artikel.
 
# skrive en artikel og sende den til redaktionen, som efter aftale vil lægge den i leksikonet for dig.
 
# skrive en artikel og sende den til redaktionen, som efter aftale vil lægge den i leksikonet for dig.
  

Nuværende version fra 27. aug 2014, 18:36

Vil du være forfatter?

Værd at vide

Sådan kommer du igang

Egedals nye leksikon er bygget på Wikipedia-formatet. Det betyder, at du ikke bare kan bruge leksikonet til at søge informationer, men også kan bidrage med artikler og billeder. Alle der har tid og lyst kan være med til at bidrage med artikler om lokalområdet.

Du kan:

  1. skrive direkte i leksikonet. Hvis der er spørgsmål, du ikke kan finde svar på i vejledningen til højre, kan du med fordel søge hjælp i Wikipedia – Den frie encyklopædi. Du kan også kontakte redaktionen, hvis du vil have hjælp til at formatere din artikel.
  2. skrive en artikel og sende den til redaktionen, som efter aftale vil lægge den i leksikonet for dig.

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os for yderligere information og husk, at alle fejl kan rettes.


God fornøjelse!Tilbage til Forside